Meer Open scheermes

Meer Open Scheermes

Wil je wel klassiek scheren met een open scheermes, maar wil je niet elke keer je scheermes slijpen? In dit open scheermes kunnen wegwerpmesjes. Wanneer het mes bot begint te worden, kunt u er een nieuw scheermes in doen. Bij de aanschaf van een shavette open scheermes krijgt u gratis 10 mesjes

Shavette Open Scheermes Kopen

Wil je wel klassiek scheren met een open scheermes, maar wil je niet elke keer je scheermes slijpen? In dit open scheermes kunnen wegwerpmesjes. Wanneer het mes bot begint te worden, kunt u er een nieuw scheermes in doen. Bij de aanschaf van een shavette open scheermes krijgt u gratis 10 Double Edged scheermesjes van Dorco.

Actuele status: op voorraad

Open scheermes set: Bij de aanschaf van een shavette open scheermes krijgt u 10 gratis scheermesjes van het merk Dorco meegeleverd. Extra scheermesjes bij bestellen is mogelijk. Dit scheermes staat ook wel bekend als straight razor of als shavette

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden.

Geen verzendkosten voor   Nederland en  Belgie

Het scheermes is ideaal voor het bijwerken van contouren of om nog gladder te scheren. Betalen gaat erg gemakkelijk via Ideal.

Scheermes bestellen bij Openscheermes.nl

Sinds Januari 2014 verkoopt Openscheermes.nl betaalbare shavette Open Scheermessen. Inmiddels hebben we al enkele honderden klanten blij gemaakt met een betaalbaar scheermes, waarmee je kan experimenteren met klassiek scheren. Wij zijn er trots op dat we al zoveel tevreden klanten mochten leveren. Ben je niet tevreden over het geleverde mes? Dan kan je het mes terugsturen en zullen wij het volledige orderbedrag terug naar u overmaken!

Scheren met Open Scheermes

Wanneer je voor de eerste keer gaat scheren met een shavette, raden wij aan om dit erg voorzichtig te doen! In het begin is het aan te raden om te oefenen op de makkelijk scheerbare gedeeltes van je gezicht. Denk hierbij aan het scheren van je bakkebaarden en het scheren van je wangen. Scheer ook altijd in de richting van de baardgroei. Als je het scheren met een open mes beter onder de knie begint te krijgen, kan je veilig beginnen aan het scheren van jouw nek en kin. Houdt het scheermes ten alle tijden vast met je vingertoppen. Klap het mes open in een hoek van 90 graden, waarbij het mes vastgehouden wordt met de duim en 3 vingers. Plaats het open mes vervolgens in een hoek van 30 graden op de huid en scheer met korte bewegingen in de richting van de baardgroei. Met de andere hand kan je de huid strak houden voor een optimaal scheerresultaat.

Levertijd Shavette

De levertijd van een shavette is 1 werkdag. Voor 16.00 uur besteld is vandaag verzonden.

Dorco scheermesjes bijbestellen

Wil je alleen extra dorcomesjes bestellen omdat je al een shavette hebt? Kijk dan hier