Verzending

Over verzending

Verzending door PostNL

Nadat wij uw order binnen hebben gekregen, zullen we deze zo snel mogelijk verwerken. Zodra dit gebeurd is, zullen wij uw verzending op de post doen. Gratis verzending voor Nederland en Belgie. De open scheermessen zullen met de postservice van PostNL bezorgt worden. De bezorgdagen van PostNL zijn Dinsdag t/m Zaterdag.

Indien u afwezig bent bij levering

Geen zorgen het open scheermes word verzonden in een bubbeltjes envelop die door uw brievenbus past. Dit betekend dat u niet thuis hoeft te zijn wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Alle bestellingen worden aan het eind van de dag verzonden. Heeft u de bestelling afgerond voor 16:00 dan kunt u het klassiek open scheermes al de volgende werkdag in uw brievenbus aantreffen. Bij hoge uitzondering duurt de verzending van PostNL langer dan 1 werkdag. In dit geval heeft zal u het scheermes een werkdag later arriveren. Heeft u na 3 dagen uw bestelling nog steeds niet ontvangen. Neemt u dan contact op met ons via ons contact formulier en wij zullen dit uiteraard met u oplossen.

 

Niet goed geld terug

U kunt na aankoop van een openscheermes overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden gedurende 14 dagen. Voor meer informatie lees de algemene voorwaarden.

Ik wil mijn product retour sturen, hoe werkt dit?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retourneren-Klachten

Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Indien u het product wil retourneren kunt u contact opnemen met openscheermes.nl. U heeft 14 dagen tijd om uw retour aan te melden, vervolgens heeft u nog 14 dagen om het product naar ons op te sturen.
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij dit eerst per e-mail  kenbaar maken aan de ondernemer, verder zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping

Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@openscheermes.nl